Автор: Admin

Ветерен парк – Богданци

Ветерната електроцентрала „Богданци“ произведува струја целиот регион Трендот на користењето обновливи извори на енергија сѐ повеќе зема замав во светот, затоа се наметнува прашањето дали со инвестиции во ветерни или соларни електрани Македонија во...
Макартистичката инквизиција лустрира во Македонија

Макартистичката инквизиција лустрира во Македонија

На човештвото му смрди до последната пора. Не помагаат тука ни УСАИД ни закани. Кој сака да живее во слобода и да дише чист воздух, кога-тогаш ќе удри на фашизмот. Друго чаре нема, оти...
vistina

Здраво – Hello!

Добредојдовте! Благодариме за вашиот Интерес.! Ова е слободна зона! Место каде можете да бидете сигурни дека работите не се како што изгледат на прв поглед. Овој сајт е приватен и непрофитен, социјален и хуманитарен...
Translate »