ВИСТИНА Вистината е само една!

Макартистичката инквизиција лустрира во Македонија

Макартистичката инквизиција лустрира во Македонија

На човештвото му смрди до последната пора. Не помагаат тука ни УСАИД ни закани. Кој сака да живее во слобода и да дише чист воздух, кога-тогаш ќе удри на фашизмот. Друго чаре нема, оти...
vistina

Здраво – Hello!

Добредојдовте! Благодариме за вашиот Интерес.! Ова е слободна зона! Место каде можете да бидете сигурни дека работите не се како што изгледат на прв поглед. Овој сајт е приватен и непрофитен, социјален и хуманитарен...
Translate »