ВИСТИНА Вистината е само една!

Мрачна Вистина Норвешка

ЗОШТО МЕДИУМИТЕ МОЛЧАТ ЗА МРАЧНАТА ВИСТИНА ВО НОРВЕШКА?

Во нашите медиуми секогаш се објавуваат афирмативни текстови за ЕУ и тнр. европски вредности, никогаш не можете да најдете текст кој дава реална слика на европските скриени вредности кон кои Македонија забрзано чекори. Дали...
razbivanje na balkanot - hibridni vojni

Хибридни војни – Разбивање на Балканот

ИНФО: Извонредниот Андреј Корибко во својата студија под наслов Хибридни Војни особено внимание посветува на Балканот и Македонија! За прв пат имаме прилика од еден млад човек да видам реален и над се сеопфатена...
гробари на Македонија

Македонска Политичка Сцена

Македонска Политичка Сцена – Јуни 2016 – ГОЛА ВИСТИНА – “Нацијата може да ги преживее своите будали па дури и амбициозните. Но, нацијата не може да го преживее предавството од внатре. Непријателот пред вратата...
Translate »