ВИСТИНА Вистината е само една!

atanas kirovski

Медиумски пресстутки – ТВ ТЕЛМА Политичка пропаганда

ШАРЕНО ОБОЕНА РЕВОЛУЦИЈА во Македонија Медиумски пресстутки ТВ ТЕЛМА Политичка пропаганда Tелма активно во политичка кампања, Кировски за федерализација ТВ ТЕЛМА Политичка пропаганда Како изминува времето, а политичката криза добива на интензитет на површина...
infomax.mk censored

ЦЕНЗУРА врз Македонија

Запад спроведува ЦЕНЗУРА врз Македонски медиуми Се очекува „“ () која во моментов ја држи Македонија под силен притисок на специјална војна да излезе и јавно да проговори и отворено да и објави војна....
Makedonija Macedonia

Преговори за исчезнување на Македонија

Бобан Нонковиќ ги споделува своите сознанија со сите нас за онаа што и се готви на Македонија на закажаната средба на политичките лидери во Виена Бидејќи ниту можам, ниту сакам на сите мои ФБ-пријатели...
Translate »