Рубрики: Анализа

Погледи - Колумни - Став

ДВОЈАЗИЧНОСТА ЗНАЧИ КРАЈ НА МАКЕДОНСКИОТ КАРАКТЕР НА ДРЖАВАТА

Анализа на Ристо Никовски ДВОЈАЗИЧНОСТА ЗНАЧИ КРАЈ НА МАКЕДОНСКИОТ КАРАКТЕР НА ДРЖАВАТА Суштината е јасна: со двојазичноста, Албанците во Македонија не бараат никакви додатни човекови или граѓански права туку трета албанска држава. Тоа е...
Translate »