Рубрики: Коментар

Makedonija Macedonia

Груевски: Државата е нападната, ние и народот ќе ја браниме и ќе победиме!

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола ГруевскиДржавата е нападната, ние и народот ќе ја браниме и ќе победиме! Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски во својот Фејсбук статус пишува дека ако народот не биде доволно активен и...
Мрачна Вистина Норвешка

ЗОШТО МЕДИУМИТЕ МОЛЧАТ ЗА МРАЧНАТА ВИСТИНА ВО НОРВЕШКА?

Во нашите медиуми секогаш се објавуваат афирмативни текстови за ЕУ и тнр. европски вредности, никогаш не можете да најдете текст кој дава реална слика на европските скриени вредности кон кои Македонија забрзано чекори. Дали...
гробари на Македонија

Македонска Политичка Сцена

Македонска Политичка Сцена – Јуни 2016 – ГОЛА ВИСТИНА – “Нацијата може да ги преживее своите будали па дури и амбициозните. Но, нацијата не може да го преживее предавството од внатре. Непријателот пред вратата...
мејнстрим медиуми како оружје

Американците се Зомбирани со Информации од 6 Гигантски Медиумски Корпорации

Автор: Michael Snyder, 26. Maj, 2016   –   The Economic Collapse   Global Research БИТКАТА ЗА ИДНИНАТА СЕ ПРЕТВОРИ ВО БОРБА ЗА СРЦАТА И УМОВИТЕ НА ЛУЃЕТО Околу 90 % од сите информации,...
Translate »