Рубрики: Право – Правда

Право, Правда, Низ Правните Лавиринти

Правни Лавиринти

Со специјални обвинители во Специјална војна

Катица Јанева Слободна Интернет Зона Конечно и во Македонија мафијата доби свој обвинител? Вака некако би изгледал насловот кој би требало да го фаворизират МК медиумите кои се зависно-независни. Но да видиме кој-а е...
pravda

Мрачна Правда

Правда во мрак или Мрачна правда? Во времето кога сите сонувавме самостојна слободна Македонија исто така мислевме и да изградиме еден современ и ефикасен правен систем што ќе го подобри принципот на владеење на...
pravda

Првада во мрак

Правда е вистина во акција. Во последно време се почести се малтретирањата од страна на јавните претпријатија, нотарите, извршителите и судовите, со еден збор секој поединец кој е на некоја раководна позиција во тие...
Translate »