Рубрики: Регион

Makedonija Macedonia

Обраќање на Претседателот на Македонија Ѓорѓе Иванов

Обраќање на Претседателот на Македонија Ѓорѓе Иванов Претседателот на Македонија Ѓорѓе ИвановПретседателот на Македонија, Ѓорѓе Иванов, во јавно обраќање соопшти дека нема да го даде Мандатот на ниту една коалиција се додека постои Платформа...
Makedonija Macedonia

Груевски: Државата е нападната, ние и народот ќе ја браниме и ќе победиме!

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола ГруевскиДржавата е нападната, ние и народот ќе ја браниме и ќе победиме! Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски во својот Фејсбук статус пишува дека ако народот не биде доволно активен и...
razbivanje na balkanot - hibridni vojni

Хибридни војни – Разбивање на Балканот

ИНФО: Извонредниот Андреј Корибко во својата студија под наслов Хибридни Војни особено внимание посветува на Балканот и Македонија! За прв пат имаме прилика од еден млад човек да видам реален и над се сеопфатена...
Translate »