Рубрики: Свет

Македонија-2017

ОСТРА РЕАКЦИЈА НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЈА: платформата од Тирана е дел од проектот за голема Албанија!

ОСТРА РЕАКЦИЈА НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЈА: Да престане надворешното мешање во Македонија – платформата од Тирана е дел од проектот за голема Албанија! Со загриженост можеме да констатираме дека политичката криза во Македонија е испровоцирана...
Makedonija Macedonia

Обраќање на Претседателот на Македонија Ѓорѓе Иванов

Обраќање на Претседателот на Македонија Ѓорѓе Иванов Претседателот на Македонија Ѓорѓе ИвановПретседателот на Македонија, Ѓорѓе Иванов, во јавно обраќање соопшти дека нема да го даде Мандатот на ниту една коалиција се додека постои Платформа...
Makedonija Macedonia

Груевски: Државата е нападната, ние и народот ќе ја браниме и ќе победиме!

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола ГруевскиДржавата е нападната, ние и народот ќе ја браниме и ќе победиме! Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски во својот Фејсбук статус пишува дека ако народот не биде доволно активен и...
Стратешки пораз на американско-израелската политика на Блискиот Исток

Стратешки пораз на американско-израелската политика на Блискиот Исток

Не постојат западни сојузници постојат само западни интереси! Блиски Исток – во кратко Безбедносната архитектура на Блискиот Исток ја разбранува американската инвазија на Ирак во 2003 година со уривање на сунитскиот режим, кој беше...
Translate »