Рубрики: Анти-Глобализација

Makedonija Macedonia

Обраќање на Претседателот на Македонија Ѓорѓе Иванов

Обраќање на Претседателот на Македонија Ѓорѓе Иванов Претседателот на Македонија Ѓорѓе ИвановПретседателот на Македонија, Ѓорѓе Иванов, во јавно обраќање соопшти дека нема да го даде Мандатот на ниту една коалиција се додека постои Платформа...
полициска држава

ПОЛИЦИСКА ДРЖАВА

Системското наметнување на полициска држава постои со децении, денес полициската држава е реалност, сосема јасно видлива, сите ние живееме во полициска држава. Политичките, економските и интелектуалните елити во целосна и севкупна служба на моќниот...
Мрачна Вистина Норвешка

ЗОШТО МЕДИУМИТЕ МОЛЧАТ ЗА МРАЧНАТА ВИСТИНА ВО НОРВЕШКА?

Во нашите медиуми секогаш се објавуваат афирмативни текстови за ЕУ и тнр. европски вредности, никогаш не можете да најдете текст кој дава реална слика на европските скриени вредности кон кои Македонија забрзано чекори. Дали...
anti-globalizacija

Трговија со Органи

РАЗОТКРИВАЊЕ НА АМЕРИКАНСКАТА (ЗАПАДНАТА) ИМПЕРИЈА ИНФО Превод на овој текст е поттикнат од се повеќе бескрупулозната трка кај повеќето за профит, пари и други материјални и нематеријални задоволства. Се плашам дека од силната трка...
Translate »