Tagged: ветерен парк Богданци

Ветерен парк – Богданци

Ветерната електроцентрала „Богданци“ произведува струја целиот регион Трендот на користењето обновливи извори на енергија сѐ повеќе зема замав во светот, затоа се наметнува прашањето дали со инвестиции во ветерни или соларни електрани Македонија во...
Translate »