Tagged: ВИСТИНА

Мрачна Вистина Норвешка

ЗОШТО МЕДИУМИТЕ МОЛЧАТ ЗА МРАЧНАТА ВИСТИНА ВО НОРВЕШКА?

Во нашите медиуми секогаш се објавуваат афирмативни текстови за ЕУ и тнр. европски вредности, никогаш не можете да најдете текст кој дава реална слика на европските скриени вредности кон кои Македонија забрзано чекори. Дали...
vistina

Здраво – Hello!

Добредојдовте! Благодариме за вашиот Интерес.! Ова е слободна зона! Место каде можете да бидете сигурни дека работите не се како што изгледат на прв поглед. Овој сајт е приватен и непрофитен, социјален и хуманитарен...
Translate »