Tagged: Елена Пономарјова

Очекувајте скорешен пад на Европската унија

Очекувајте скорешен пад на Европската унија Елена Пономарјова Елена Георгијевна Пономарјова, доктор на политички науки и професор на Катедрата по компаративни политички науки на Московскиот државен институт за меѓународни односи MGIMO, познат експерт за...
Translate »