Tagged: ЗНД

Дали Путин ја потпиша смртната пресуда на доларот и еврото?

Нови ветришта! – Реципроцитет! – Или едноставно заштита од наметнатите санкции од страна на САД и ЕУ Претседателот на Руската федерација и шеф на Евроазиски блок Владимир Путин, денес (01.09.2015) потпиша закон со кој...
Translate »