Tagged: Македонија

razbivanje na balkanot - hibridni vojni

Хибридни војни – Разбивање на Балканот

ИНФО: Извонредниот Андреј Корибко во својата студија под наслов Хибридни Војни особено внимание посветува на Балканот и Македонија! За прв пат имаме прилика од еден млад човек да видам реален и над се сеопфатена...
Makedonija Macedonia

Македонски Шарени Револуционери

Сите Македонски Платеници„ДЕКОМПОНИРАЊЕ НА МАКЕДОНИЈА“ – Прво федерализација а потоа и промена на името Македонија По изборите во 2014 година Македонија беше втурната во криза, не политичка туку севкупна системска криза. Иако на почетокот...
Погледи - Колумни - Став

Македонија 2016

Што се случува во Македонија? Иако медиумски се сака да се прикаже дека во Македонија се случува некаква си комична шарена револуција или борба за вистина а против криминалот всушност во Македонија се случува...
Translate »