Tagged: мислења

мејнстрим медиуми како оружје

Американците се Зомбирани со Информации од 6 Гигантски Медиумски Корпорации

Автор: Michael Snyder, 26. Maj, 2016   –   The Economic Collapse   Global Research БИТКАТА ЗА ИДНИНАТА СЕ ПРЕТВОРИ ВО БОРБА ЗА СРЦАТА И УМОВИТЕ НА ЛУЃЕТО Околу 90 % од сите информации,...
Погледи - Колумни - Став

Македонија 2016

Што се случува во Македонија? Иако медиумски се сака да се прикаже дека во Македонија се случува некаква си комична шарена револуција или борба за вистина а против криминалот всушност во Македонија се случува...
Погледи - Колумни - Став

МИРKА ВЕЛИНОВСKА ЗАБРАНЕТА KОЛУМНА

ЗАБРАНЕТАТА KОЛУМНА НА МИРKА ВЕЛИНОВСKА ВО „НОВА МАKЕДОНИЈА“ Банкстерот Хари најави олигархиско-мафијашки пленум за приватизација на Македонија Ако поради празничната дремливост некој уште не прочитал што предлага Харчо за спас на Македонија, еве да...
Погледи - Колумни - Став

Наезда на „другите“ во бела Европа

Постојано се прашувам себеси, а сега и сите вас, навистина ли мислите дека ние, белите од Европа, сме цивилизирани, а „другите“ не се? Јас сега дознавам, а божем сум била добро информирана и темелно...
Translate »