Tagged: Мрачна Правда

pravda

Мрачна Правда

Правда во мрак или Мрачна правда? Во времето кога сите сонувавме самостојна слободна Македонија исто така мислевме и да изградиме еден современ и ефикасен правен систем што ќе го подобри принципот на владеење на...
Translate »