Tagged: обоена револуција

razbivanje na balkanot - hibridni vojni

Хибридни војни – Разбивање на Балканот

ИНФО: Извонредниот Андреј Корибко во својата студија под наслов Хибридни Војни особено внимание посветува на Балканот и Македонија! За прв пат имаме прилика од еден млад човек да видам реален и над се сеопфатена...
atanas kirovski

Медиумски пресстутки – ТВ ТЕЛМА Политичка пропаганда

ШАРЕНО ОБОЕНА РЕВОЛУЦИЈА во Македонија Медиумски пресстутки ТВ ТЕЛМА Политичка пропаганда Tелма активно во политичка кампања, Кировски за федерализација ТВ ТЕЛМА Политичка пропаганда Како изминува времето, а политичката криза добива на интензитет на површина...
Translate »