Tagged: Питер Коениг

Интервју Питер Коениг

Интервју Питер Коениг

Степски – интервју со Питер Коениг The Saker interviews Peter Koenig извор The Saker Западните санкции врз Русија – Соработката помеѓу Русија и Кина, Тектонски поместувања на полето на Светската економија – Светска Сила...
Translate »