Tagged: Русија

Стратешки пораз на американско-израелската политика на Блискиот Исток

Стратешки пораз на американско-израелската политика на Блискиот Исток

Не постојат западни сојузници постојат само западни интереси! Блиски Исток – во кратко Безбедносната архитектура на Блискиот Исток ја разбранува американската инвазија на Ирак во 2003 година со уривање на сунитскиот режим, кој беше...

Германците повторно на Москва

Германците планираат испраќање на АРМИЈА поблиску до Русија: Меркел сака да ги зајакне силите на НАТО на истокот Германската канцеларка Ангела Меркел денес изјави дека нејзината земја ја разгледува можноста за испраќање на трупи...
дедоларизација

Дедоларизација

Дедоларизација – Вистина или Илузија? Слободна Интернет Зона Американскиот долар полека го губи статусот на светска валута за тргување – Кина сепак беше сериозна Американскиот долар беше темел на трговската размена во минатиот век....
Translate »