Tagged: Сирија

koj-stoi-pozadi-begalcite

Кој Стои Позади Инвазијата Сириски Бегалци

Позади инвазијата на сириските бегалци во Европа стојат – тајните служби на Турција Слободна Интернет Зона Сирискиот Конфликт е Поопасен за Неговите Спонзори од се Друго што е Поврзано со “Арапската пролет” Бранот бегалци...

Владимир Путин го потврди военото учество на Русија во војната во Сирија

Изминатите седмици имаше многу шпекулации за и околу тоа колку има руски воници во Сирија, но во последните денови сме целосно бомбардирани со такви вести, причините зошто е така се надевам наскоро ќе ни...
Translate »