Tagged: Macedonia

Makedonija Macedonia

Македонски Шарени Револуционери

Сите Македонски Платеници„ДЕКОМПОНИРАЊЕ НА МАКЕДОНИЈА“ – Прво федерализација а потоа и промена на името Македонија По изборите во 2014 година Македонија беше втурната во криза, не политичка туку севкупна системска криза. Иако на почетокот...
Translate »