Рубрики: Останато

прирачник по демократија

Генетско Произведени Невладини Организации

Цивилно општество како коректив на власта???!!! Тоа е само реклама со која се обидоа да го протнат концептот на цивилно општество и целата приказна околу тоа. Во стварноста цивилното општество служи само идеите кои...
vistina

Здраво – Hello!

Добредојдовте! Благодариме за вашиот Интерес.! Ова е слободна зона! Место каде можете да бидете сигурни дека работите не се како што изгледат на прв поглед. Овој сајт е приватен и непрофитен, социјален и хуманитарен...
Translate »